Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK Team 98/99 -old

14 februari 2010
11:00

Almtuna IS 2

Referat: Enköpings SK C1 - Almtuna IS 2

Tvåsiffrig seger blev det för ESK när man tog revansch mot Almtunas 99:or i hemmamatchen i C1-serien. Hela 10-2 blev slutresultatet.

Större delen av den första perioden bjöd på ett jämnt spel, där båda lagen bytte chanser med varandra. ESK:s målvakt Pontus Hagman svarade för et flertal bra räddningar och bidrog starkt till att ESK kunde gå till periodvilan med en 3-1 ledning.

I andra perioden tog dock ESK över spelet helt och hållet och bjöd på ett rejält målkalas fram till slutsegern 10-2. Man inledde perioden med fyra mål på drygt två minuter och sedan var naturligtvis matchen mer eller mindre avgjord.

Extra kul var det att de flesta målen gjordes av "ovana" målskyttar och gissa om William Andersson, som gjorde "hat-trick" var nöjd med sin insats!

Wille var tillsammans med Tobias Sedell matchens ESK-kämpar i coachernas ögon.

ESK har nu bara tre matcher kvar i serien. Närmast väntar bortamatch mot nya serieledarna Hallstavik kommande helg.

ESK - Almtuna T99 10-2 (3-1, 7-1) Skott: 25-18 (9-13, 16-5)